•  
      • Procep
        • Procep

          THE RIFT

          • Država:
          • Srbija, Južna Koreja, Slovenija, 2016
          • Program:
          • Srpski film - takmičarski
          • Trajanje:
          • 90’
          • Režija:
          • Dejan Zečević
          • Scenario:
          • Barry Keating, Milan Konjević
          • Uloge:
          • Ken Foree, Katarina Čas, Dragan Mićanović, Monte Markham, Denis Murić, Miroljub Lešo, Sonja Vukićević, Ratko Turčinović
          • Fotografija:
          •  Dimitrije Joković
          • Montaža:
          •  Aleksandar Popović
          • Muzika:
          •  Nikola Jeremić
          • Producent:
          • Marko Jocić, Milan Todorović, T.J.Chung, Slobodan Čiča, Ivan Pribićević, Goran Đikić, Slobodan Jocić, Young-Bin Kim
          • Produkcija:
          • Viktorija Film, More In Group, BBO Star, Digitalkraft, Media Plus, Talking Wolf Productions
          • Distribucija:
          • Taramount Film 
        • Projekcije

          06. Mar | 22:00 | 350 RSD
          Sava centar

        • SINOPSIS

          Liz Vejd, agent CIA, koja je „spavač" u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata poslatih da nađu američki špijunski satelit, koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije, koje bi otkrile misteriju, zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće, da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta.

          Dejan Zečević

          Dejan Zečević je rođen 1972. godine u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti na Odseku za filmsku i TV režiju kao student generacije. Režirao je osam dugometražnih igranih filmova, šest TV serija, nekoliko dokumentarnih i kratkometražnih filmova. Za svoj rad dobio je više desetina nagrada na domaćim i stranim filmskim festivalima. 

           

          Filmografija / Filmography:

          2016 Procep / The Rift

          2013 Vojna akademija 2 / Military Academy 2

          2011 Neprijatelj / The Enemy

          2007 Četvrti čovek / The Fourth Man

          2002 Mala noćna muzika / Little Night Music

          2002 T.T. Sindrom /  T.T. Syndrome  

          1998 Kupi mi Eliota / Buy Me an Eliot

          1996 Dečak iz Junkovca / The Boy from Junkovac

    •  
    •  
    •